top of page
Traditional Library

Ta första steget mot

Ökad kunskap

Västerbottens Fisk

Västerbottens fisk är det lilla fiskrökeriet ute på Hillskär i Holmsund. De förädlar fisk och skaldjur av högsta kvalité och har vunnit första pris för deras omtalade kallrökta lax. Ledorden för vår verksamhet är att i alltid vill ge bästa service för största kundnöjdhet och vi är måna om att använda råvaror från lokala leverantörer.



Uppdrag


Vi kom i kontakt med Västerbottens Fisk för att hjälpa dem sätta upp en webbshop till deras verksamhet. Den dåvarande hemsidan var skapad via wordpress och naturligt var att sätta upp en webbshop via WooCommerce.

Efter att vi satt upp grunderna i WooCommerce insåg kunden att verktyget kändes krångligt och svårt att administrera. Efter en snabb konsultation visade vi upp en webbshop som vi byggde åt Tavelsjö Wärdshus, och hur enkel den var att administrera från mobilen. Därefter beslutade vi att bygga webbshopen i Wix istället. Eftersom hemsidan redan var byggd i wordpress erbjöd vi att flytta över allt till Wix, istället för att låta kunden administrera två olika verktyg. Därav blev uppdraget att

  1. Peka om deras befintliga domän mot Wix servrar,

  2. Kopiera designen från den gamla hemsidan till Wix

  3. Sätta upp en webbshop


Hemsida




Webbshop

Webbshopens huvudsakliga funktion var att tillåta personer att beställa/boka upp produkter via hemsidan som sedan kunde hämtas och betalas i butiken.




Comments


bottom of page